Рус Укр
Рус | Укр
Брітур Украина
04071, Киев, Волоська 42
Тел.: 044 390 09 99
093 206 57 74
097 960 68 09
068 685 40 74

info@britur.com.ua
Туры, визы и образование в Великобритании

Віза до Ірландії

ТУРИСТИЧНА / ГОСТЬОВА ВІЗА

Список необхідних документів:

Закордонний паспорт (в паспорті повинна бути як мінімум 1 чиста сторінка з обох сторін) + копія всіх сторінок.

1. Старі закордонні паспорти (якщо є).

2. 2 кольорові фотографії 35 х 45 мм без куточків, овалів і рамки, на білому фоні, зроблені за останні 6 місяців. Фотографії повинні бути чіткими, хорошої якості і надруковані на щільному фотопапері (бажано матовому, без водяних знаків або тиснень), із зображенням всього обличчя, без головного убору, шолома або сонцезахисних окулярів (можна в окулярах для корекції зору), що не змінені електронними або оптичними засобами (наприклад, за допомогою програми Photoshop або ретуші).

3. Анкета, заповнена в режимі онлайн на сайті посольства, роздрукована на подачу, і підписана заявником.

4. Бронювання готелю / туру.

5. Довідка з місця роботи (оригінал). Оформляється на фірмовому бланку з печаткою організації. На бланку повинні бути присутніми повні реквізити компанії, включаючи номери телефонів, факсів та адреси електронної пошти. У довідці обов'язково повинні бути зазначені номер і дата видачі довідки, посада, дата надходження на дане місце роботи, розмір річного або щомісячного доходу, а також терміни чергової відпустки. Довідка повинна бути завірена підписом керівника підприємства і головним бухгалтером. Турист або його родичі не повинні самі собі підписувати довідки.

Рекомендується, до довідки з роботи прикладати довідку (оригінал) із заробітної плати за останні кілька місяців, підписану головним бухгалтером або генеральним директором підприємства (також завірену печаткою організації).

6. Довідка з банку про наявність рахунку з рухом коштів за останні півроку (оригінал). Повинна бути завірена печаткою банку. Із зазначенням всіх реквізитів та контактних телефонів банку.

7. Свідоцтво, яке підтверджує ваше сімейне становище:

- Про укладення шлюбу (копія) - якщо Ви одружені (заміжня)

- Про розірвання шлюбу (копія) - якщо Ви в розлученні

- Про смерть (копія) - якщо Ви вдівець (вдова)

8. Свідоцтва про народження дітей (якщо у Вас є діти молодше 18 років) - копії.

9. Копія свідоцтва про власність, оформленого на виїжджаючого (техпаспорт автомобіля, свідоцтво про право власності на квартиру, будинок, земельну ділянку), якщо є.

10. Копії всіх сторінок громадянського паспорта заявника.

Якщо Ви:

  • Непрацюючий громадянин
  • Пенсіонер (без рахунку в банку)
  • Школяр, студент, дитина
  • Чи у Вас недостатньо коштів на рахунку

Тоді прикладаються додатково наступні документи:

11. Спонсорський лист від особи, що оплачує поїздку.

12. Довідка з місця роботи та довідка про наявність банківського рахунку з рухом коштів за останні півроку на ім'я спонсора (ОБОВ'ЯЗКОВО). Непрацюючі пенсіонери спонсорами бути не можуть.

13. Документи, що доводять спорідненість зі спонсором (наприклад, свідоцтво про укладення шлюбу або свідоцтво про народження).

Для дітей (до 18 років):

14. Копія свідоцтва про народження

15. Довідка з навчального закладу (школа, коледж, ліцей тощо).

16. Копія нотаріально завіреної згоди батьків на виїзд дитини (у разі, якщо дитина їде без супроводу або у супроводі одного з батьків, або в супроводі третьої особи).Якщо у дитини немає одного з батьків, то необхідно документально підтвердити причину його відсутності (наприклад, свідоцтво про смерть, довідка з міліції, довідка про годувальника-одинака і т.п.)

Для студентів:

17. Довідка з навчального закладу (університет).

Для індивідуальних підприємців:

18. Свідоцтво про реєстрацію приватного підприємця – копія

19. Свідоцтво про постановку на облік в податковому органі (ІПН) – копія

20. 2 останніх квартальних звіти (копія).

Для пенсіонерів:

21. Пенсійне посвідчення (копія).

22. Виписка з банківського рахунку з рухом коштів за останні півроку (оригінал).

З боку громадянина України / Євросоюзу, що запрошує і проживає в Ірландії, потрібні наступні документи:

1. Запрошення англійською мовою у формі листа, в якому повинні бути зазначені ім'я, прізвище та паспортні дані запрошуваної особи, а також вказано приблизний час перебування її в Ірландії. У випадку, якщо особа, що запрошує, збирається утримувати заявника під час його перебування в Ірландії та забезпечувати його житлом, ця інформація також повинна зазначатися у запрошенні.

2. Ксерокопія закордонного паспорта.

3. Ксерокопія сертифіката про реєстрацію

4. Ксерокопія дозволу на роботу

5. Довідка з місця роботи.

6. Довідка від домовласника в Ірландії.

7. Документ, що підтверджує фінансовий стан, достатню для утримання сім'ї на час перебування в Ірландії:

- Банківський рахунок (якщо особа збирається утримувати заявника під час перебування в Ірландії)

- Чеки на зарплату (3-4 шт. За останній період)

- Форма Р-60

- Останні сплачені рахунки за електроенергію, телефон

8. Копія свідоцтва про реєстрацію шлюбу (якщо запрошується дружина / чоловік).

9. Копія свідоцтва про народження (якщо запрошується дитина) * Нотаріальний дозвіл одного з батьків для виїзду неповнолітньої дитини за кордон.

З боку громадянина Ірландії, який запрошує, потрібні наступні документи:

1. Запрошення.

2. Ксерокопія паспорта

3. Виписка з банку про залишок на рахунку (якщо Ваші витрати під час перебування в Ірландії бере на себе громадянин Ірландії, що запрошує).

4. 2-3 оплачених рахунки за комунальні послуги.

Будь-які додаткові документи можуть вимагатися візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Всі документи (крім паспортів) повинні бути перекладені на англійську мову.

Консультації
Тетяна:

По туристическим вопросам и визовым услугам

info-briturinfo-britur

email info@britur.com.ua

тел. 0932065774

Алла:

По туристическим вопросам и визовым услугам

tours-briturtours-britur

email office@britur.com.ua

тел. 0686854074

 
Будь ласка, пишіть і дзвоніть в будь-який час.
Скайп не завжди правильно відображає знаходження в мережі.
 

Мы в соц. сетях
 

Наверх

❶ Виза в Англию ❷ Образование в Англии Великобритания без посредников!